FindHome poskytuje katastr nemovitostí, hypoteka, nahlizeni do kn, katastr, nahlížení do katastru, katastrální mapa, rodinný dům, prodej bytu, nové byty praha a pronájem bytu. (175 characters) keywords : katastr nemovitostí, hypoteka, nahlizeni do kn, katastr, nahlížení do katastru, katastrální mapa, rodinný dům, prodej bytu, nové byty praha, pronájem bytu

Wednesday 14 March 2018

Katastr nemovitostí



Findhome.cz nabízí databázi nemovitostí v České republice. Je určen pro zájemce o pronájem nebo koupi domu či bytu nebo pro majitele nemovitostí, kteří chtějí svůj byt nebo dům prodat nebo pronajmout. Výhodou findhome.cz je inzerce zdarma. Zadávání inzerce bytů je zcela zdarma. Findhome.cz garantuje všem registrovaným v roce 2016 doživotní bezplatnou inzerci. Pozor! Brzo na našich stránkách naleznete sekci developerské projekty a statistiku trhu nemovitostí.


Katastrální průzkumy jsou druhem pozemkového průzkumu, který slouží k určení vlastnictví půdy a hranic. Katastrální průzkumy obvykle provádí vláda; Systém veřejného zemského průzkumu je jedním z příkladů rozsáhlého katastrálního průzkumu. Termín pochází z latinského "katastru" nebo registru pozemků. Katastrální průzkumy jsou datovány již stovky let. Často přijatý jako první moderní katastrální průzkum je Napoleonův Domesday Book ve Francii.

Vědět přesně, kde jsou vaše hranice, je důležité pro mnoho různých aktivit. Pokud uvažujete o budování nemovitosti, proveďte katastrální průzkum, abyste si byli jisti, že skutečně nevycházíte ze země svého souseda. Tento typ průzkumu může zajistit, že ploty a další vylepšení jsou umístěny přesně na správné pozici. Původně používané k zajištění spolehlivého oceňování a zdanění pozemků, dnes se tyto průzkumy používají hlavně k řešení hraničních sporů.


Zemětřesení je jak umění, tak věda; to platí pro katastrální průzkumy, stejně jako pro jiné typy průzkumů. Jak se provádějí katastrální průzkumy? Tento druh průzkumu země zahrnuje nejdříve určení historických hranic pozemku, skutků a jiných popisů. Poté geodet měří samotnou půdu v ​​souladu s právním popisem nemovitosti. Hranice jsou vyznačeny na půdě samy o sobě mnoha způsoby. Konečně jsou zkoumány všechny nesrovnalosti mezi historickými hranicemi země a hranicemi podle právního popisu.

Nabízím k pronájmu byt na Proseku. Byt je ve 3. patře panelového domu. Zařízený, zrekonstruovaný. Pouze nekuřákům, bez zvířat. Poplatky 4000 za měsíc. 2 měsíce vratná kauce.


Pronajmu i dlouhodobě nadstandardní novostavbu 1+kk v novém rezidenčním areálu Brno - Leskava. Příjemná lokalita v těsné blízkosti centra a zároveň pouze pár kroků do přírody.
V blízkosti Masarykova Univerzita, Fakultní nemocnice, nové nákupní centrum Campus Sguare – univerzitní kampus, - vše 2.zast. MHD. Výborná sociální vybavenost.
CP: 41m2, 4.p /5, orientace na JZ. Nadstandartní byt s balkonem a jako jeden z mála U Leskavy s krásným výhledem do zeleně a v klidné části. Nízkoenergetický dům, kolaudace 07/2013.
Luxusní koupelna s vanou. V koupelně a vstupní chodbě je podlahové vytápění, německá keramická dlažba. Jinak plovoucí podlaha. Protipožární dveře, bezpečnostní zámky u bytu i od domu. Nová KL, elektrický sporák s troubou.

více informací: https://findhome.cz/
Share:

0 comments:

Post a Comment

Blogger templates